Nudimo kreativne tehnologije razvoja i rješavanja problema poslovanja.
Fokusirani smo na pomoć klijentima u gradnji uspješnog poslovanja.

PROJEKTIRANJE

Stručna razrada i savjetovanje u rješavanje
poslovnih problema.

RAZVOJ

Naš tim stručnjaka realizira projekte u najkraćem roku
uz najnaprednije tehnologije.

PODRŠKA

Korisnička podrška i pračenje projekta u skladu s
Vašim željama.

O tvrtci

U mStartu pružamo usluge razvoja, implementacije, integracije i podrške poslovnih informacijskih sustava i rješenja. Nudimo širok spektar rješenja, od ERP-a i CRM rješenja do internetske trgovine, poslovnog izvještavanja, analitike, kao i rješenja za platni promet i infrastrukturu.

- skeniranje i napredna digitalizacija fizičke poslovne dokumentacije
- mikrofilmiranje digitalizirane poslovne dokumentacije
- implementacija i održavanje sustava za upravljanje dokumentima vodećih svjetskih i domaćih marki (emc, Canon, bluebox i ostali...)
- razvoj i održavanje vlastitih softverskih sustava za upravljanje i obradu dokumenata i poslovnih radnih procesa prema zahtjevima klijenata
- usluge vođenja poslovnog knjigovodstva
- pružanje usluga arhiviranja i čuvanja papirnate poslovne dokumentacije
- sigurno uništavanje fizičke dokumentacije

Svaki poslovni sustav ima vlastite posebnosti i potrebe u skladu s njima. Ono što nudimo svojim klijentima je razrada i implementacija rješenja koja poštuju te posebnosti i prenose ih u sustav na način da postaju još snažnijim i efektivnijim u svom novom digitalnom obliku i dodatnim, potpuno novim mogućnostima distribucije i poslovne analize.

U suradnji s partnerima (Microsoft, Canon, emc...) kontinuirano razvijamo i održavamo cjelovita rješenja na području kreiranja, distribucije, brzog dohvata i arhiviranja kako transakcijskih tako i svih ostalih poslovnih dokumenata.

Našim rješenjima pružamo klijentima adekvatnu organizacijsku i tehnološku podlogu koja u svakodnevno poslovanje unosi maksimalnu sigurnost dokumenata i omogućuje upravljanje dokumentacijom na optimalan način i u skladu sa zakonskim propisima o načinu, rokovima i dozvoljenim medijima za čuvanje poslovne dokumentacije.

Kontaktirajte nas info@efaktura.hr ili nas nazovite +385 (0)1 23 72 500